"The Chase" e дебютният албум на Стелияна Христова

 

Дискът ще излезе на музикалния пазар съвсем скоро

 

 

Гласът на България, Стелияна Христова, прекара почти цялата си лятна ваканция в студиото, където активно работи върху записа на своя дебютен албум. Вече пълнолетна, талантливата изпълнителка продължава да се развива творчески и ето, че резултатът е налице. Новото постижение в музикалната кариера на младата звезда носи името The Chase. Албумът ще може да бъде чут съвсем скоро от всички почитатели на Стели, когато бъде издаден от Universal Music Bulgaria.

 

 

Записът включва 10 прекрасни песни,  както и 2 бонус трака – англоезични версии на емоционалната изповед „Пътят” и ритмичното денс парче „Втори опит”. Стели ще поднесе на своите почитатели първокласно музикално изживяване, гарантирано от уникалния й вокален талант, както и от сполучливия подбор на песни, включени в албума.  Автори на повечето от тях са световноизвестни хитмейкъри, работещи за топ имена като One Direction, Sugababes, Professor Green, Lemar, Ed Sheeran, Ceelo Green, Flo Rida и Bob Sinclar.

 

 

Едноименният сингъл “The Chase” е създаден от Stephan Moccio - автор на супер хита „A New Day Has Come” на Celine Dion, както и на множество други песни за Sarah Brightman, Fergie, Jessica Simpson. Заедно с Moccio по „Тhe Chase” работи и талантливата Shanna Crooks – авторка на песни за Demi Lovato и световноизвестната победителка в American Idol, Kelly Clarkson.

 

 

”The Chase” е любимата ми песен, защото е доста силна балада - и като текст, и като изпълнение. Най-много ме изразява”, споделя Стелияна и добавя: „За мен е чест, че е дело на създателя на една от най-успешните песни на моята любима изпълнителка”.

 

 

Чети и: Alejandro Sanz стана номер 1 в 27 страни

 

 

„Over Again” е друго парче, което със сигурност ще се хареса на всички поп фенове. По него е работил екипа на Anna McDonald и Nicole Jenkinson - авторки на песни за звездите Elton John, Sugababes и Kylie Minogue.

 

 

Няма да издаваме повече. Преценете сами, когато на музикалния пазар излезе The Chase на Стелияна Христова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика