5 годишни пеят хитове на Nicki Minaj

Снимка: Michael Rozman/Warner Bros.

 

Интернет сензация с британски акцент

 


Миналата годна в YouTube се появи видео на 5 годишно момиченце и нейната братовчедка, които облечени като принцеси изпълниха Superbass на Nicki Minaj. За отрицателно време Sophia Grace и Rosie завладяха сърцата ни, дори самата Nicki се озадачи. В интервю за днешния брой на британския Guardian тя сподели:"Онзи ден дадох интервю и след като видях какво се е получило си казах, защо, по дяволите, цялото ми интервю с нея се е въртяло около някакви дечурлига? Луда работа. 5 годишни не бива да са тема на интервю с Nicki Minaj.”

 

 

 

Новината за малките звезди достигна и шоуто на Ellen Degeneres и така те се оказаха на американска почва, където срещнаха своя идол и разбраха, че и той e чувал за тях. По време на предаването Minaj присъства на живото изпълнението на своя хит и коментрира, че вижда музикален потенциал. Като се има предвид, че в песните си родената в Тринидад изпълнителка сякаш се съревновава с най-вулгарните рапъри като Eminem и ментора й Lil' Wayne, е малко обезпокоително 5 годишни момиченца да й подражават. 

 

Това не я притеснява. За Guardian Nicki заяви, че не би искала децата да пеят нецензурните версии на хитовете й. "Аз съм много строга с племениците си малкия ми брат. Те трябва да слушат чистите [от нецензурни думи] версии." Към малките момичета основното послание според нея е да залягат на ученето, да уважават тялото си и да не стават зависими от мъж. 

 

 

Приятелките се завърнаха в Ellen и тази седмица, за да изпълнят и актуалния хит Starships,  чието видео излезе вчера. 

 

 

Още музика