Готови ли сте за Ъпсурт?

 

Новата песен на момчетата се казва "Бела жига"

 

 

Рап група номер едно в България Ъпсурт за пореден път ще превземе ефира с „Бела жига” – чисто ново парче, което с уникалния си бийт и традиционните пълни с лафове рими се очертава като хита на есента.

 

 

Песента не възхвалява класическия автомобил от близкото минало - „Жигули”, даже напротив, по думите на Ицо Хазарта текстът е метафора. Освен че е завръщане към по-олдскул саунда на бандата, новото парче също така е изчистено от продуктово позициониране. „Съзнателно се откъснахме от това”, коментира Хазарта, „Вече можем  да си правим нашата музика без разни скрити реклами.”

 

 

Своебразната премиера на парчето беше на живо от сцената на Spirit of Burgas тази година, където момчетата от Ъпсурт събраха рекорден брой фенове и буквално блокираха движението вътре във фестивала.

 

 

Новата песен идва след 2 години затишие от страна на рапърите, но през това време Хазарта, Буч и Бат Венци не са бездействали – освен че през тяхното студио е минал ъндърграунд хитът „Кради, кради”, тримата са подпомогнали създаването на първата българо-германска музикална компания за мениджмънт, продукция и копирайт – Facing The Sun със седалище в Мюнхен.

 

 

Чети и: Aerosmith издават новия си албум на 6 ноември

 

 

Лейблът вече има хитови канали в сайтовете за видеосподеляне YouTube и Vbox7.com, а сред артистите, с които работят, са едни от най-популярните и актуални изпълнители у нас като 100 Кила, Goodslav и Лора Караджова. В официалния видео канал на FacingTheSun ще се състои и премиерата на видеото към „Бела жига” след седмица, а занапред facingthesun.eu ще е мястото за актуални новини от Ъпсурт и останалите артисти в лейбъла.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика