Сърмата Хари стана зомби

 

Вижте новото видео на Q-Check

 

 

Дългоочакваният видеоклип към  „Жас номер 6” на група Q-Check, със специалното участие на дълбокия глас и съмнителната репутация на Сърмата Хари вече е факт и може да бъде видяна тук! 

 

 

Песента, която бе предоставена за свободно сваляне , най-сетне се сдоби с подобаващо видео – хорър-зомби история напълно в стилистиката на рокабили жанра.

 

 

Сюжетът му започва с чакащия на стоп Сърмата Хари – заигравка с реалното ежедневие на изпълнителя, често водещо до закъснения за най-различни културни  мероприятия.  В клипа обаче бързо се появява „спасителна” лъскава ретро кола, в която чака певицата на Q-Check – Роза, в ролята на фатална прелъстителка и чаровница. Тя оплита жертвата си в опасна игра на шах и триумфално прибавя още един трофей към своята свита от страховити зомбита - превъплъщение, с което останалите момчета от бандата се справят изключително забавно.

 

 

Всичко това се случва на фона на бесен рокабили ритъм, блус заигравки в китарното соло, суинг усещане и неповторимите рими на Сърмата Хари и Q-Check, в които саркастично пресъздадената българска действителност съжителства с майсторски игри на думи, самоирония и много черен хумор.

 

 

 

 

Чети и: Rihanna само по надписи върху новия си албум

 

 

Режисьор на видеото към „Жас номер 6” е Симеон Арабаджиев, оператори са Joseph Gazetzki и Димитър Василев, а специалните ефекти и продукцията са направени от Screen Brothers. Майсторският грим е на Атанас Темнилов, прическите – на Мира Чакърова, фотограф е София Вълкова, а по-голямата част от снимките е осъществена в клуб *Mixtape 5*.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика