"Sans attendre" от Селин Дион

 

Новият френскоезичен албум на поп дивата

 

 

Пет години след излизането на последния й френскоезичен албум, поп дивата Селин Дион се завръща с нов проект, озаглавен Sans attendre. Един албум, изпълнен с много емоция, красиви текстове и завладяващи мелодии, който ще излезе на 5 ноември, 2012 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

 

 

За записите на новия албум, Селин Дион кани и няколко приятели. Близкият до певицата писател и певец Jean-Pierre Ferland участва в две от песните в албума. Той записва “Une chance qu’on s’a”, популярната му ода за любовта в прекрасен дует със Селин и написва текста към прочувствената балада “Je n’ai pas besoin d’amour”. В албума участва и Luc Plamondon, автор на затрогващия дует с певицата - “Que toi au monde”.

 

 

Още няколко именити артисти се присъединяват за дуетни записи със Селин в Sans attendre: Джони Холидей в песента “L’amour peut prendre froid” и покойният Анри Салвадор във виртуалния дует “Tant de temps”.

 

 

 

 

За първи път Селин Дион работи с Grand Corps Malade, които създават текста на “La mer et l’enfant” и Maxime Le Forestier, който написва стиховете на “Moi quand je pleure.”

 

 

Чети и: Сърмата Хари стана зомби

 

 

Jacques Veneruso, дългогодишен текстописец на певицата, е автор на текста към пилотния сингъл от албума “Parler à mon père”. Песента беше номер едно в чарта на Канада в продължение на 11 седмици. Jacques Veneruso е и копродуцент на албума и автор на повечето аранжименти в него. Друг важен член от творческия екип е David Gategno, продуцирал и написал музиката на повечето от песните в Sans attendre.

 

 

Новият албум Sans attendre съдържа редица красиви песни, които със сигурност ще зарадват феновете на Селин Дион по целия свят.
Sans attendre излиза в стандартна и делукс версия, както и в дигитален формат
.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика