Belleruche са отново тук

 

Лондонското ню джаз трио представя новия си албум в София на 20 октомври

 

Година след първия си напълно разпродаден концерт в София, свежата британска ню джаз и соул банда Belleruche се завръща в столицата ни на 20 октомври в зала 6 на НДК, като част от Европейското им турне в подкрепа на четвъртия им студиен албум Rollerchain.

 

 

Омагьосващата музика на Belleruche е колаборация между емоционалната китара на Ricky Fabulous, романтичните бийтове на DJ Modest  и поетичния, красив глас на Katrin De Boer, които успяват в продължение на 5 години да заразяват с непринудения си стил цялото земно кълбо.

 

 

След като  се влюбиха в родната публика и написаха специална песен за българските си фенове, изпята на родния ни език на живо в София и Пловдив през есента на 2011, сега Belleruche пристигат отново по покана на EventEase. Те ще представят цели 12 нови парчета, включени в Rollerchain, който излезе през май за култовия лейбъл Thru Thoughts.

 

 

В новия си студиен запис Belleruche наблягат на по-мрачния и наситен с бас звук, но са запазили мелодичните джаз и соул докосвания, преплетени с емоционални електронни бийтове.

 

 

Очарователният им пилотен сингъл Stormbird може би олицетворява най-точно това, което може да очакват меломаните от тях.

 

 

Чети и: Да комбинираме Justin Bieber и Nicki Minaj!

 

 

Българската публика обаче има запазено място в сърцата на Катрин, Рики и DJ Modest и можете да бъдете сигурни, че предстоящият им концерт на 20 октомври в зала 6 на НДК,  ще бъде поне толкова специален, колкото първия.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика