Дичо записа хардкор парче

 

В трака се включват 100 Кила и Vendetta

 

 

Природната красота и спокойствие на „Синеморец” зареди Дичо с неизчерпаем хъс за нови завоевания на музикалния терен. Той е готов да отбележи поредния гол с нов хит. Но този път негови съотборници са култовата хардкор банда Vendetta и рапърът 100 Кила.

 

 

Шарената компания обещава доста интересен, дори екстремен мач срещу  традиционното и скучното. С една дума – хардкор!
„Хардкор” се казва новото парче, в което ще чуем мелодичните вокали на Дичо, дрезгавия тембър на 100 Кила, който ще нарежда в стил дъбстеп и режещите жици на група Vendetta.

 

 

Дичо винаги е бил фен на по-тежката музика и с удоволствие се завръща към здравия инструментал в лицето на Vendetta.

 

 

Хардкор (hardcore) означава нещо солидно и неразрушимо. А като термин в спорта английската думичка се използва за играч, който не се предава лесно и нищо не може да го пречупи. Разбира се, парчето се казва „Хардкор” заради музикалния стил, в който е издържано. Но изначалното значение на думата прозира в текста на песента, който е на български и акцентира на това, че момчетата работят толкова здраво, колкото и купонясват, че вървят напред и не се отказват да правят музика.

 

 

Чети и: Stray Heart е дебютното парче от ¡Dos!

 

 

„Хардкор” е по текст на Vendetta и 100 Кила, музика – Vendetta и DJ Diamondz; аранжимент - Vendetta.
Парчето „Хардкор” ще излезе на бял свят през ноември месец и ще стане част от сингъл на Vendetta за Monster Energy. Подготвя се и видеоклип.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика