Tony Bennett: Viva Duets

 

От днес вече на музикалния пазар

 

 

Новият студиен албум на легендарния изпълнител и носител на 17 награди Грами - Тони Бенет, озаглавен „Tony Bennett: Viva Duets" излиза днес на музикалния пазар. В България албумът се разпространява от Вирджиния Рекърдс/Sony Music

 

"Viva Duets" е третата част от тематичния дуетен проект на изпълнителя и се очаква да има успеха на първите две части, реализирали мултиплатинени продажби: Duest и Duets II. Албумът включва някои от най-големите имена на латиноамериканската музикална индустрия. "Viva Duets" представя някои от най-популярните песни на Тони Бенет в нови дуетни интерпретации с Марк Антъни, Кристина Агилера, Рикардо Архона, Шайен, Глория Естефан, Висенте Фернандес, Хуан Луис Гуера, Ромео Сантос, Дани Мартин, Талия, Франко де Вита и Висентико. VIVA DUETS е истинско международно предизвикателство от двуезични изпълнения между артисти от 9 държави и 3 континента.

 

 

На 26 септември се състоя премиерата на първия сингъл от проекта - “For Once In My Life” – емоционален дует с Марк Антъни.

 

 

Проектите Duest и Duets II се превърнаха в най-продаваните албуми в цялата звукозаписна кариера на Тони Бенет до момента с двоен платинен статус и с няколко награди Грами.

 

 

Чети и: Дебют: Melanie Amaro

 

 

Тони Бенет написа нова страница в историята на музикалната индустрия с албума Duets II, който влезе директно на #1 място в Billboard Top 200 и по този начин легендарният изпълнител стана най-възрастният артист (на 85г.), оглавил класацията за албуми.

 

 

Duest постигна сериозен международен успех и беше на първо място в класациите за албуми на редица държави включително Португалия и Мексико.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика