Blur: Parklive

Феноменалното живо участие на Blur в Hyde Park по случай закриващата церемония на Олимпийските игри е достъпно за музикалните фенове под формата на колекция от 5 диска - CD/DVD от 3-ти декември, 2012 г. през Parlophone.

 

 

Озаглавено „Parklive”, това луксозно издание представя цялото шоу с включени много екстри в безупречно аудио качество на 2 компактдиска и DVD с видео материал, режисиран от Mathew Amos.

 

 

В бокс-сета е поместено и ексклузивно CD - Blur – „Live At The 100 Club”, записано в Лондон през август, както и допълнителен диск със специални тракове от живи изпълнения като „Under The Westway” и „The Puritan”, изпълнени на върха на лондонски небостъргач и предавани на живо по Twitter, записи от подгряващото шоу на  Wolverhampton и радио сесии от BBC Radio Maida Vale. Дисковете са побрани в специален джоб в книга от 60 страници, съдържаща страхотни фотографии от концертите в Hyde Park и The 100 Club.

 

 

 

 

За постигане на перфектно аудио качество за феновете, Blur си партнират с Abbey Road - Live Here Now. Hyde Park шоуто, което беше част от закриващата церемония на Олимпийски Игри Лондон 2012 ще бъде достъпно на DVD, двойно CD и дигитално от 3-ти декември, 2012 г.

 

 

Чети и: Nicki Minaj пусна видео на „Come On A Cone”

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика