Fun. ни канят на разходка

 

Отиваме в "града, който никога не спи'

 

 

Алтърнатив поп бандата Fun. направи премиера на видеото към най-новия си сингъл "Carry On", включен в актуалния албум на бандата “Some Nights”.

 

 

Режисиран от Anthony Mandler, който работи и върху предишния клип на бандата, видеото представлява една нощна обиколка на момчетата из Ню Йорк. В града, който никога не спи, камерата върви по петите на музикантите, които тичат по улиците, пият с приятели в караоке бар, изнасят шоу в Terminal 5, вечерят в Grand Central Oyster Bar – накратко -  бандата ни дава възможност да хвърлим бърз поглед върху живота им в Голямата ябълка.

 

 

 

 

“Идеята на историята в клипа е да представя истината – как изнасяме шоу, как се мотаем, как вечеряме с приятели. Преди всичко видеото представя реалността, това което правим в последно време.”, казва за MTV News певецът Nate Ruess. Клипът сякаш е любовна песен, посветена на града, което потвърждава и самият Ruess: “Обикаляхме Ню Йорк, заснехме яки кадри от града и едно от най-страхотните неща беше, че  където и да отидехме, си казвахме “Толкова е красиво”.

 

 

 

 

Групата Fun. се формира през 2008 година и издава своя първи албум “Aim & Ignite” през 2009. Едва тази година обаче на бял свят се появи техният тотален хит сингъл “We Are Young” (featuring Janelle Monáe), който изстреля музикантите в отбора на най-добрите в света, а наскоро парчето беше номинирано за Европейските музикални награди на MTV, които ще бъдат раздадени на 11 ноември, в категорията ”Най-добра песен”, а освен в нея триото ще се състезава и за Best New и Best Push.

 

 

Чети и: 3 Doors Down издават The Greatest Hits

 

 

И с това успехите за музикантите не се изчерпват - Fun. са сред топ номинираните изпълнители и за предстоящото 40-то издание на Американските музикални награди, което ще се състои на 18 ноември. Бандата ще мери сили в категориите “New Artist of the Year” и “Pop/Rock Music: Favorite Band, Duo, or Group.”

 

 

Албумът “Some Nights” на Fun. е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още музика