Trouble на Leona Lewis

 

В песента участва Childish Gambino

 

 

Седем години след първото появяване под прожекторите на сцената на X Factor и с общи продажби от близо 20 милиона сингли и албуми, Леона Луис се завръща с най-новия си сингъл Trouble от предстоящия си трети албум „Glassheart”. Сингълът излезе предпремиерно във Великобритания на 07.09 и е в плейлистите на BBC Radio 1 и 2.

 

 

Trouble е емоционална и въздействаща балада, истинско музикално пътешествие с красотата и силата на гласа на Леона. Песента е написана от забележителен творчески екип: Емили Санде, Ноти Бой, Craze & Hoax, Фрейзър Ти Смит и самата Леона Луис. Продуцент на сингъла е Фрейзър Ти Смит.

 

 

 

 

„ Trouble е песен, посветена на това как любовта от нещо красиво може да се превърне в нещо грозно, от съзидателна в деструктивна сила, която те разрушава. Това е една много искрена и чувствена балада, в която се отразяват моите горчиви спомени и това я прави наистина специална за мен”. – споделя певицата.

 

 

Основната версия на сингъла е с участието на американския рапър Чайлдиш Гамбино, за когото Леона казва: „Исках някой, който да бъде креативен, поетичен и духовит и той отговори на всички тези изсквания. Чайлдиш Гамбино се вписа по перфектен начин в песента, за което го поздравявам”.

 

 

Сингълът излиза и във версия без участието на рапъра.

 

 

Trouble е първия сингъл от предстоящия трети студиен албум на Леона Луис - Glassheart.  Подготовката и записите на албума отнемат дълго време, но Леона е убедена, че си е заслужавало, защото се получил  „проект, с който съм истински горда”, споделя певицата.

 

 

Чети и: Ciara – секси в пясъка на пустинята

 

 

Музикален продуцент на Glassheart е Фрейзър Ти Смит (Adele, Florence & The Machine, Plan B, Britney Spears), гаранция, че новият проект има всички шансове да последва и да надмине успеха на първите два албума на певицата, оглавили британския чарт по продажби.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика