Cheryl Cole - крака и татуировки в Call My Name

 

 

Завръщането на бившия съдия от X Factor

 

За последно Cheryl Cole достигна върха на Острова през есента 2010 с Promise This, когато излезе и албумът Messy Little Raindrops. По-малко от две години след това предстои появата и третата й компилация – A Million Lights. Пилотният сингъл от него е Call My Name.

 

Днес излезе и видеото към него. То е заснето в центъра на Лос Анджелис  и Cheryl e избрала мястото заради слънчевото време там. Пред британската станция Capital FM тя казва „За първи път снимам видео на открито, тъй като обикновено са на закрито или на снимачна площадка. Според сценария трябваше да изпълним една хореография, докато слънцето залязваше, но когато се озовахме там заваля. Явно съм донесла нюкясълкото време със себе си.”

 

Много ярки цветове, перфектна хореография и...краката на Cheryl. Няма как да не забележим и новата й татуировка.

 

Режисьор е Anthony Mandler, познат последно със  Starships на Nicki Minaj.

 

Call My Name започна да се излъчва във Великобритания в края на миналия месец и един от феновете й е Simon Cowell.  Бившият й колега от X-Factor написа в своя Twitter, че според него песента ще бъде голям хит. Официалното излизане на песента на музикалния пазар е на 10-ти юни, а на албума – на 18-ти.

 

В A Million Lights Cole е работила съвместно с Will.i.am, Alex Da Ki и Lana Del Rey.

 

 


 

Още музика