Matchbox Twenty - “Put Your Hands Up”

 

Актьорът Kellan Lutz в  участва в горещото ново видео групата

 

 

През 2012 година Matchbox Twenty се завърнаха на музикалната сцена по един особено впечатляващ начин – бандата изкара чисто новия си, изключително добре приет, албум “North”, който застана начело на класацията Billboard 200 още в първата седмица от излизането си на музикалния пазар. Записът се оказа способен както да задоволи глада на верните фенове на групата, така и същевременно да бълва свежи радио хитове. След палавия пилотен сингъл “She’s So Mean”,  “Put Your Hands Up” е перфектният следващ сингъл.

 

 

 

 

Във видеото към “Put Your Hands Up”, чийто режисьор е  Randall Slavin, почти не виждаме самата група, като сюжетът се завърта около привлекателна млада дама, която отива на клуб с приятели и завършва вечерта в компанията на горещ мъж. За разлика от мацката в предишното видео на бандата, където главната героиня хвърляше плочи по музикантите, тази в "Put Your Hands Up" (австралийския модел Sharni Vinson) иска единствено да се забавлява. И сред всичките изключително атрактивни посетители на заведението, които танцуват, пият и съблазняват, в кадър влиза и той – звездата на видеото – Kellan Lutz, който е добре познат от ролята си на Emmett Cullen в хитовата филмова  поредица Twilight Saga.

 

 

Чети и: One Direction обявиха европейско турне

 

 

Четвъртият дългосвирещ студиен албум на Matchbox Twenty, “North”,  и първи изцяло нов албум на групата от десет години насам,

излезе на музикалния пазар на 4 септември от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика