Тодор Гаджалов записа нова песен

 

Скоро ще е готово и видеото на "Но не и без теб"

 

 

Младият изпълнител Тодор Гаджалов е готов със своето ново парче, като видеото към него се очаква до броени дни. Песента е озаглавена „Но не и без теб“ и освен с емоционален текст, впечатлява с модерно  звучене издържано в неподражаемия стил на харизматичния музикант. Създаденият от Тодор сингъл е продуциран от Юнивърсъл Мюзик. По текста той е работил съвместно с неговата добра приятелка Emilia-Ivaylo, а аранжимента е дело на Апо & Невена.

 

 

Песента е вдъхновена от чувства, които всеки е изпитвал в някакъв етап от живота си. Няма човек, който да не знае, че любовта боли най-много, когато е несподелена. Точно тези емоции ме провокираха да създам своята нова песен, с която отказвам да приема, че моето момиче може да принадлежи на някой друг”, споделя Тошко.

 

 

Чети и: Usher, David Guetta и Ludacris с обща песен

 

 

Дали новата му песен е вдъхновена от лични преживявания оставяме да прецените сами. Едно е сигурно – парчето ще ви плени и ще искате да го слушате отново, и отново!

 

 

Тодор Гаджалов набра популярност през 2011-та чрез музикалния формат Гласът на България, излъчен по bTV. Преди „Но не и без теб“, талантът създаде романтичното музикално признание „Still Love You“, с което успешно дебютира по върховете на българските музикални класации, достойно се представи на конкурсa за Българска песен на Евровизия 2012.

 

 

Вижте тийзъра към предстоящото видео на Тодор Гаджалов в линка:

 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика