Green Day пуснаха видеото на "The Forgotten"

 

Парчето е пилотно от “The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2”

 

 

Първото парче от "Twilight: Breaking Dawn - Part 2" официално е факт. Green Day направиха дебют на видеото към "The Forgotten", пилотен сингъл от предстоящия да излезе саундтрак към последната серия от филмовата поредицата The Twilight Saga. Освен в него, нежната, замечтана балада ще бъде включена и в новия албум на групата ¡Tré!, който ще излезе на музикалния пазар на 10 декември и е последната част от трилогията  ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!.

 

 

 

 

В клипа кадри с Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt и Tre Cool се преплитат с откъси от филма, давайки възможност на феновете да надникнат за първи път в новия живот на Бела в света на вампирите.

 

 

"Когато ни поканиха да се включим в саундтрака към “Breaking Dawn – Part 2”, с готовност се съгласихме, защото филмите са истински културен феномен”, казва басистът на Green Day, Mike Dirnt. “Винаги сме се впечатлявали от начина, по който саундтраците към Twilight са толкова внимателно подбрани.”

 

 

Чети и: Тодор Гаджалов записа нова песен

 

 

Освен “The Forgotten” на Green Day, саундтракът към очакваната с нетърпение последна част на Twilight Saga - “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2” включва нови и ексклузивни парчета от Ellie Goulding, Passion Pit, Christina Perri и много други. Той ще се появи по музикалните магазини и във всички дигитални разпространители на 13 ноември, а  самият филм излиза на голям екран на 16 ноември.

 

 

Саундтракът “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 – Original Motion Picture Soundtrack” към филма “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика