Скандален бунт срещу медиите

 

Mедиите имат нужда от СкандаУ

 

 

Хип-хоп дуото СкандаУ се вдига на бунт срещу медиите, които не подкрепят младите български музиканти. Момчетата са готови да се борят с всички средства срещу тези, които не желаят да пускат техните парчета.

 

 

Но младежите не се отказват, тъй като в днешно време има различни начини един изпълнител или музикант да достигне до почитателите си и да спечели верни фенове без посредничеството на телевизия или радио. Медиите трябва да осъзнаят, че времената вече са се променили и информацията, в това число и музиката, се разпространява по различен начин. СкандаУ могат да популяризират хитовете си и без големите телевизионни и радио канали, но тогава тези медии ще останат без аудитория. Не СкандаУ имат нужда от медиите, а медиите имат нужда от СкандаУ!

 

 

Това е посланието, което СкандаУ отправят с новата си песен. Видеото към нея ще дебютира на 6 ноември и обещава характерното за дуото скандално послание, поднесено с много хумор и завладяващ ритъм.

 

 

 

 

Чети и: Излезе новият клип на One Direction

 

 

Тийзърът на клипа бързо набира почитатели - над седем хиляди души харесаха видеото в youtube.com броени дни след качването му. Интересът към песента, а и към СкандаУните момчета нараства с всеки изминал ден.

 

 

Дали историята от клипа ще стане реалност, само времето ще покаже...

 

 

За СкандаУ:

 

 

Йонислав Йотов - ToTo H и Лъчезар Евтимов - Lycho H, нарекли се СкандаУ, дебютират с клипа си "Хляб и сол" през 2011г. Следва успешното им участие във втория сезон на ТВ шоуто "България търси талант", където стигат до полуфинал. Вторият им клип получава два пъти повече гледания в интернет, а дуото печели все повече фенове с всяка следваща своя изява. След силното начало, СкандаУ в момента работи по следващите си парчета с екипа на La Villa Studios.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика