Deep Zone ще снимат клипа си в Румъния

 

Скоро очакваме видеото на „Създадени eдин за друг”

 

 

След успеха на песента “I Love My DJ”, която се превърна в един най-големите летни хитове в България и чужбина, Deep Zone официално потвърдиха предстоящото излизане на следващия си сингъл озаглавен „Made For Loving You”. Българската версия на песента ще се казва „Създадени eдин за друг” и вече  над 100 000 души успяха да я чуят и аплодират по време на турнето „Coca Cola Happy Energy Tour”.

 

 

През този месец групата ще замине за Румъния за снимки на видеоклипа, който отново ще бъде дело на екипа реализирал видео продукциите на Inna, Akcent и други популярни изпълнители от семейството на музикалната компания Ротон, част от която са и Deep Zone.

 

 

Чети и: No Doubt спряха новото си видео

 

 

Въпреки интернационалния си формат групата продължава да изпълнява съвременни версии на някои вечни БГ песни по време на участията си из страната, които взривяват публиката.

 

 

Относно това те споделят: „Фактът, че работим с чужда музикална компания която ни разпространява в цял свят по никакъв начин няма да ни спре да правим участия и концерти в България. Предстоят ни клубни изяви и в други държави и ще се радваме ако с музиката си успеем да допринесем за едно по-добре име на страната ни  пред света”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика