Southwick ще предствят албума си в четвъртък

 

Деси от Phuture Shock и DJ Мартен ще бъдат специални гости на концерта

 

 

Българските фънк герои Southwick обещават страхотно музикално приключение на 8 ноември, когато ще представят дебютния си албум “От плът и фънк” в Sofia Live Club. Купонът е с начален час 22:00, когато грууви атмосферата ще бъде нажежена от DJ сета на Мартен. Малко след това на сцената ще излязат и самите Southwick, които ще ни поведат на пътешествие във вселената на фънка. Сред гост-музикантите на събитието са Algoriddim, Теодор Иванов, Ra-Lee и Wah Tony.        

 

 

Специален гост в концерта на 8-ми е Деси от Phuture Shock, която пее в парчето “Give It To Me”. Вдъхновението за песента е дошло съвсем спонтанно, разказва фронтменът на групата Божидар "TromBobby" Василев, който записва последния куплет в една специална нощ:

 

 

“Деси записа своите вокали, но остана един празен куплет. В движение решихме да го запиша аз. Прибрах се. В 00:00ч. настъпи рожденият ми ден. Към 1 часа седнах да пиша текст, с него и мелодия. В 3:30 вече бях готов. Усетих, че това е куплетът ми. Поръчах такси и отидох да го запиша в студиото веднага. В 6 часа парчето беше готово”, разказва TromBobby.

 

 

 

Именно с тази безкрайна музикална енергия е зареден албумът “От плът и фънк”. На 8 ноември Southwick ще подарят по един диск на всеки, който купи билет за промоцията предварително от мрежата на Eventim. Цената за билет на предварителна продажба е 10 лв., а на място в деня на концерта - 12лв.

 

 

Чети и: Deep Zone ще снимат клипа си в Румъния

 

 

Любителите на фънка в Sofia Live Club също ще могат да се сдобият с диск, на специалната цена от 10лв. След излизането си, “От плът и фънк” ще може да бъде намерен в музикалните магазини, големите търговски вериги и бензиностанции, както и на концерти на Southwick.    

 

 

“От плът и фънк” е издание на свежия лейбъл Music Clinic Records.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика