Деси Тенекеджиева с млад китарист

Снимка: Елена Спасова

 

Певицата продължава със серията си от клубни участияю

 

 

На 9-ти ноември (петък), от 22ч. Деси Тенекеджиева ще изнесе поредния си лайф концерт в Black Label. Този път ще изненада почитателите си, като за първи път ще си партнира с младия и много талантлив китарист Александър Славчев (Low Step, Musicclinic Records).

 

 

Класна музика, пури и изискани питиета - това традиционо е успешната формула на най-култовия уиски бар в София. Освен парчетата от албума “Crazy Butterfly”, музикантите са подготвили и няколко акустични парчета и дуета, специален комплимент за многобройните фенове и гости на клуба.

 

 

Веднага след лайфа Деси отлита за Италия, където ще договаря кино ангажиментите си за следващата календарна година. Следващите клубни участия на певицата са отново с перкусиониста Калин Вельов на 21-ви ноември в софийския ”Брилянтин” и на 6-ти декември в Studio 5.

 

 

Деси Тенекеджиева ще има удоволствието да завърши годината с големи коледни концерти с участието на Симфоничен оркестър и специални гости в няколко големи български градове. Подготовката за събитията е в напреднала фаза и съвсем скоро официално ще бъдат обявени локациите, датите и гост-звездите.

 

 

Чети и: Емилия – "Просто те убивам"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика