Група „ТЕ” изненадаха с тайна сватба

Снимка: Бони Бонев

 

Новината взриви промоцията на „Обичай ме”

 

 

На официалната промоция на видеото към най-новия си сингъл – „Обичай ме” Ясен и Преслава от Група „ТЕ” изненадаха всички присъстващи с ексклузивната новина, че това лято тайно са минали под венчилото. Любовното парче очевидно е и своеобразна брачна клетва на музикантската двойка. Явно красивите чувства на младото семейство ги вдъхновяват да създават и нови музикантски проекти.

 

 

Текстът на „Обичай ме” е творение на очарователната вокалистка на „ТЕ” - Преслава Пейчева. Музиката е съвместно дело на композитора и пианист на бандата - Ясен Велчев заедно с елегантните допълнения на Преслава, а аранжиментът е на „ТЕ”.

 

 

Звукозаписът, смесването и мастеринга на парчето са направени изцяло от барабаниста на групата - Стоян Янкулов-Стунджи.

 

 

Видеото към „Обичай ме” е изтъкано от красиви фотографски кадри и е заснето изцяло с помощта само на фотоапарати, без никакво допълнително осветление при външните снимки. Фотограф и оператор на видеото е Бони Бонев. Монтажът е дело на Даниел Нановски и Мариана Бонева. За графичния дизайн отговаря Кирил Велчев. Основна заслуга за стайлинга на бандата в „Обичай ме” има Николай Пачев. За грима се погрижи Евгения Трайкова, а за прическите Даниела Молчовска.

 

 

 

 

Чети и: Деси Тенекеджиева с млад китарист

 

 

Промоцията на „ТЕ” уважиха бившият вокалист на групата - Любо Киров, Ники Манолов, легендарният Васил Найденов и дуетната му половинка Катина от „Д’артс”, която се появи заедно със съпруга си Наско и детенцето им. Други светски двойки на събитиео бяха Наско от Б.Т.Р. заедно със сръбската си приятелката – оперната певица Ивана, Йоанна Дарк и приятелят й - рапърът Гетомен от „Хората от гетото”.

 

 

Събитието украсиха още 4-те цигуларки от квартет „Хипнотик”, „Мис България 2012” – Габриела Василева,  моделът Гери Дончева, музикалните идоли Кремена Димитрова, Ясен Зердев,  Маги Джанаварова, Нора Караиванова заедно с приятеля си – китаристът Бисер Иванов, Александър Байчев от „Гласът на България”, Гери Турийска и много др.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика