Justin Bieber клонира Selena

 

Нищо общо с очакванията

 

Justin Bieber представи видеото към последния си сингъл Boyfriend. След един месец, в който Bieber ни пускаше по малки откъси – 3 къси клипчета и един по-дълъг, вече можем да видим цялата му идея за сваляне на едно момиче.


Първоначално тийзърът към видеото беше режисиран от 23 годишния Colin Tilley, работил с Chris Brown за Look At Me Now,  гледано около 150 милиона пъти във Vevo. Tilley е ръководил снимките още на хитове като Yeah 3x отново на Chris Brown, She Makes Me Wanna на JLS, Breathing на Jason Derulo и други два клипа на Bieber – U Smile и Never Let You Go.

 

 

Видеото на Boyfriend като цяло няма нищо общо с това, което очаквахме. След първите няколко секунди започва клип с различна стилистика и различен режисьор. Огньовете, леда и тонколоните са заместени от междублоково пространство и млади хора, които демонстрират готини коли и танцуват. Сега режисьорът е Director X, последно направил Chasing The Sun на The Wanted. В Boyfriend не се е постарал чак толкова като се има предвид наличието на само един сет. Все едно Bieber e бил възхитен от работата му с The Wanted и в последния момент сменя идеята на видеото си и Director X не е имал много време да се разгърне.

 

В новото видео виждаме Bieber със златна гривна, златен ланец и…разбира се, че има златни кецове. Момичетата са около него и някои от тях много приличат на приятелката му в реалния живот, Selena Gomez.

 

Boyfriend e пилотния сингъл от Believe - третия албум на певеца, който предстои да излезе на 19 юни.  В песента той се обяснява в любов на едно момиче и е готов да се обвърже с нея до края на света. Няма как да не направим сравнение с Justin Timberlake. Bieber звучи по-голям, продуцирането на Майк Познър си личи, а китарата напомня за успеха на Like I Love You и Girlfriend.

 

В американския радиочарт хита е първият хит на младата звезда, който достига ТОП 10. Очакваме да се представи добре и в YouTube, където именно той е на върха за най-гледаното видео. Клипът към Baby е номер едно като в ТОП 10 са и други две негови участия – Never Say Never и One Time. 

 

Още музика