Taylor Swift грабна първата си EMA

 

Раздадоха Европейските музикални награди на  MTV

 

 

Без изненади премина церемонията на ЕМА. Шоуто се проведе снощи във Франкфурт (Германия). В ролята на домакин влезе моделът Heidi Klum.

 

 

Кънтри звездата Taylor Swift спечели наградата за най-добра изпълнителка, като така грабна първата си EMA. Развълнувана тя благодари на феновете си. Swift спечели и в категориите „Best Live” и  „Best Look”.

 

 

За най-добра песен на годината беше обявена „Call Me Maybe” на Carly Rae Jepsen.Певицата грабна наградата и в категорията „ Best Push”. Канадката благодари на своя откривател Justin Bieber. Той не остана само с това, а успя да спечели приза за най-добър изпълнител, което му се случва за трета поредна година. Както се очакваше, Bieber не присъства на шоуто. Тийн идолът спечели и „Best Pop” и „Best World Stage”.

 

 

Британската бой банда One Direction спечели цели три EMA – “Best New Act”, “Best Fans” и „Best UK and Ireland Act”. Те не се появиха на сцената, а благодариха със записано съобщение.

 

 

Чети и: Райна – „Ще кажа Да”

 

 

Успешната вечер за едни, за други мина доста безславно. Rihanna не спечели в нито една от шестте категории, в които беше номинирана. Lady Gaga също не получи нищо, въпреки че имаше цели три номинации.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика