Спенс представя нова песен, при това лайв

 

Това ще се случи на "Легенда" парти

 

 

Рап великанът Спенс  ще представи на живо нова песен на 15 ноември (четвъртък) в клуб Sugar като специален гост на първото и все още единствено парти с изцяло БГ рап музика – "Легенда". Спенс се е заканил за лайв с 14 песни, който ще остане в историята, като един от траковете е чисто нов и по думите на рапъра е „много фънки и много олд-скул“.

 

 

В момента Спенс се е концентрирал върху нова продукция в собственото си студио, кръстено иронично Сам Съм Си Рекърдс, както и върху страничния си проект Xspensive с музикантите от High Time.

 

 

 

 

Чети и: Azealia Banks пусна клипа на „Atlantis”

 

 

Сред другите атракции на партито "Легенда" ще бъдат лейди брейк-денс батъл, както и най-добрият хип-хоп балет - Goldy и V’s Dance. За микса ще се грижи DJ Groovy, на когото се пада тежката задача да смеси 500 български рап парчета от трите вълни на родния хип-хоп за една нощ.  Това е третото издание на "Легенда", като предишните гости бяха Лошите и Колумбиеца, а за следващото парти организаторите вече имат подготвена изненада – една от най-големите БГ рап легенди на всички времена.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика