Ремиксирай "Your Body" на Christina Aguilera

 

За най-добрите ще има награди

 

 

Световната звезда Christina Aguilera & музикалната онлайн платформа Indaba Music обявяват конкурс за ремикс на актуалния хит на певицата "Your Body" . Песента е пилотен сингъл от предстоящия нов албум на Кристина "Lotus", който излиза утре от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

 

 

Песента "Your Body" е дело на продуцентското дуо №1 в шоубизнеса: Max Martin и Shellback. Всеки, който желае да направи ремикс на Your Body,  може да влезе в сайта на Indaba Music, за да изтегли отделните тракове на парчето и да се запознае с условията на конкурса.

 

 

Победителят ще бъде избран от жури и ще получи парична награда в размер на 5 000 щатски долара, възможността ремикс версията да бъде добавена към някой от онлайн проектите на певицата и най-новата версия на професионалната мастеринг програма Ozone 5 Advanced (iZotop).

 

 

Чети и: Спенс представя нова песен, при това лайв

 

 

Освен голямата награда, конкурсът предлата и 3 утешителни награди. От първите 10 ремикса, събрали най-много гласове в сайта, журито ще избере три. като авторите им ще получат CD "Lotus" с автограф на Кристина Агилера и най-новата версия на професионалната вокална програма Nectar (iZotop).

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика