Ed Sheeran и рус ангел на любовта

 

Видеото към новия  му  сингъл "Give Me Love” е вече факт

 

 

След успеха на своя забележителен дебютен албум “+”, който излезе на музикалния пазар през септември 2011 година, талантливият певец и текстописец Ed Sheeran пусна шести и последен сингъл от записа. “Give Me Love” е още едно безнадежно роматично парче, което британската звезда поднася на верните си фенове по света.

 

 

След появата на клипа към “Give Me Love” в YouTube в петък вечерта и в рамките само на няколко дена той успя да събере над 3 милиона гледания, превръщайки се в неговото най-гледано видео към днешна дата.

 

 

 

 

Актрисата във видеото към парчето е 27-годишната австралийска красавица Isabel Lucas, по-известна с участието си във филмите “Transformers”, "Immortals" и “Red Dawn". Тя влиза в ролята на ангел/купидон, който се разхожда по улиците на града, пробождайки хората, покрай които минава, със стрелите на любовта.

 

 

След издаването на своя изключително добре приет дебютен албум “+” преди година,  израстналият в Съфолк 21-годишен изпълнител става все по-силен и по-силен. “+” е вторият най-добре продаван албум във Великобритания от началото на 2011 година. Записът стана четворно платинен с над 1, 3 милиона продажби в Обединеното кралство, дебютирайки под # 1 в официалната британска класация.

 

 

В допълнение към тези му успехи певецът наскоро получи поредица от номинации, сред които за MTV EMA Award за “Best UK & Ireland Act’” и 3 за MOBO Awards в категориите “Best Male”, “Best Album” и “Best Song”.

 

 

Чети и: Dragonette са готови за Коледа

 

 

И за да затвори кръга от събития за тази важна за него година, в рамките на която изпълнителят с огнени коси пя на наградите Брит, на диамантения юбилей на Кралицата и на закриващата церемония  на Олимпийските игри в Лондон 2012, Ed ще изнесе и серия от концерти на своето напълно разпродадено хедлайнерско британско турне през ноември тази година.

 

 

Записът “+” на Ed Sheeran е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика