Ерос Рамацоти издаде нов албум

 

Италианецът се завръща след пауза от три години

 

 

Ерос Рамацоти има нов албум - "Noi". Записът е двуезичен - "Noi" е заглавието на английската, а "Somos" на испанската му версия. Само за 1 ден дискът стана номиер 1 в Белгия и Швейцария.

 

 

Премиерата на първия сингъл от предстоящия албум на Ерос се състоя месец преди релийза на албума. Песента е озаглавена „Un angelo disteso al sole”. Вижте го в линка долу:

 

 

 

 

"Noi" включва множество звездни колаборации– песента „Fino all`estasi” например е с участието на сексапилнатa Nicole Scherzinger, а в „Cosi” пригласят младите таланти от Il Volo.

 

 

Официалното представяне на албума се състоя на 10-ти ноември в античен римски амфитеатър в италианското филмово студио Cinecittà. На събитието присъстваха близо хиляда почитатели и множество ВИП личности.

 

 

Чети и: Lana Del Rey пее за котето си

 

 

През март месец следващата година Ерос Рамацоти стартира ново световно турне. Noi World Tour 2013 и ще стартира от някои от най-големите италиански и европейски градове. След което ще бъде посрещнат от многомилионните си  почитатели в Щатите, Канада, Австралия и Южна Африка.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

a v bg 6te go pokanite li ?

Още музика