Eminem продуцира Skylar Grey

 

Дебютният албум на изпълнителката излиза през пролетта

 

 

Най-известният бял рапър е продуцент на дългоочаквания дебютен албум на Skylar Grey "Don`t Look Down". Тавата ще бъде издадена пролетта на 2013-та от KIDinaKorner, лейбъл на Interscope. Еминем се включва и в първия сингъл „C'mon Let Me Ride”, продуциран от Alex Da Kid, който ще излезе на 11-ти декември.

 

 

„Докато записвах Recovery, Alex Da Kid ме запозна със Skylar. Oстанах поразен от нейния вокален и творчески талант”, споделя Еминем като допълва: „Този албум наистина ще й даде шанс да се свърже със своите фенове, които вероятно познават музиката й, но не и самата нея. Струва ми се, че ще останат точно толкова впечатлени, колкото съм аз самият”.

 

 

Чети и: Katherine Jenkins издава "This Is Christmas"

 

 

Да издадеш дебютен албум е малко плашещо – искам всичко да е изпипано, затова и ми отнема малко повече време да го довърша. Приносът на Еминем е невероятен, за мен това  е страхотен шанс. Следвам заръките на изпълнител, на който се възхищавам, затова му се и доверявам напълно”, ентусиазира се Skylar. “Създадохме много нови песни и с течение на времето албумът се промени - затова и сменихме заглавието. Новата песен с Ем определено е много вълнуваща”, добавя още младата звезда.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика