Вляво е изходът...

 

Роксана с нов клип в ефира на "Планета"

 

 

Роксана изненада приятно всички свои почитатели с премиерата на нов видеоклип в ефира на телевизия "Планета". Лентата е към песента "Да ти помогна", която певицата харесала от първо слушане и много бързо след това решила да реализира. Парчето е по музика и аранжимент на Николай Пашев, автор на текста е Мариета Ангелова, а режисьор на видеото отново е Йордан Петков.

 

 

Роксана не крие, че е много развълнувана от факта, че само за часове новата й песен е успяла да заинтригува меломаните и да им се хареса. Видеоклипът също предизвика интерес, а в него Роксана и екипът не са изневерили на себе си и отново са вплели любопитна история. Изпълнителката определено очарова зрителите и със стилната визия, на която е заложила в "Да ти помогна".

 

 

 

 

Чети и: Eminem продуцира Skylar Grey

 

 

Наред с този музикален проект Роксана работи и по още няколко нови песни, за които бе споменала още през лятото. Дуетът с нейната колежка Мария Петрова усилено се подготвя, а този с Джан Север вече е готов, но ще бъде заснет в началото на 2013 г. Роксана залага много и на две самостоятелни песни – на една нова композиция на Велислав Драганински и на баладата "За всеки има ангел".

 

 

Информация на planeta.tv

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика