Дичо изпълнява акустично Rage Against the Machine

 

Музикантът става част от акустичния проект The B-side acoustics

 

 

На 22 ноември (четвъртък) ще има близка среща между Дичо, бандата му V.O.XX и феновете им. За задушевната обстановка ще допринесе акустичното изпълнение на музикантите, което предполага уют и особена близост между артист и публика.

 

 

Unplugged концерта на Дичо и V.O.XX ще се състои в Клуб Mixtape 5 и е част от акустичния проект на заведението, наречен The B-side acoustics. Какво да очакваме – авторски хитове и кавъри, някои от които на по-хард банди, но с по-мек аранжимент, уютна атмосфера, приятелско бъбрене с феновете и бар на една ръка разстояние. Дичо ще изпълни в акустичен вариант любими парчета на Rage Against the Machine, Guns N’Roses и много други.

 

 

Първата група на Дичо е „Атака“, а след нея идват формациите „Селект“ и „ЕС“. Но като фронтмен постига популярност с група „Rag Dolls“. През 1999 г. заедно с Митко Кърнев създава D2. През 2005 г. Дичо решава да напусне групата и да започне солова кариера, а с времето основава собствена банда - VOXX.

 

 

В момента подготвя много интересни проекти, сред които песента „Хардкор” в очевидния хардкор стил, съвместно с група Vendetta и 100 кила.

 

 

Чети и: Justin Bieber с най-много награди АМА

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика