3OH!3 атакуват класациите с "Youngblood"

 

Момчетата в момента работят по своя четвърти студиен запис “Omens”

 

 

Популярното електро поп дуо 3OH!3 се завръща със своя чисто нов сингъл "Youngblood". Песента, която е включена в промото на новото шоу на MTV, Underemployed, е продуцирана от Greg Kurstin (P!nk, Kelly Clarkson), чието дело освен това е и последният албум на бандата, “Streets Of Gold” от 2010 година.

 

 

Базираната в Колорадо група в момента работи по своя четвърти студиен запис “Omens”. Музикантите вече пуснаха първото парче от него, озаглавено “You’re Gonna Love This”, а сега с втория сингъл любопитството към предстоящото CD е още по-голямо и ще даде възможност на феновете да добият представа за това, как ще звучи “Omens”. Албумът ще излезе на музикалния пазар в началото на 2013 година.

 

 

 

 

Американскoто електро поп дуо 3OH!3 от Колорадо се формира през 2004 година, когато Sean Foreman и Nathaniel Motte се срещат и, вдъхновени от хип-хоп електронната сцена, издават своя едноименен дебютен албум от 2007 година, който обаче не успява да постигне желания комерсиален успех. Той идва с втория им албум, “Want”, който излиза през юли 2008 година и включва  супер успешните сингли “Don't Trust Me” и “Starstrukk” с участието на певицата Katy Perry.

 

 

Чети и: Sean Kingston и Cher Lloyd разбиват с „Rum and Raybans”

 

 

Албумът “Omens” на 3OH!3 ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, официален лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика