Biffy Clyro направиха премиера на новия си сингъл

 

"Black Chandelier" е от предстоящия нов албум на триото

 

 

Новият сингъл на Biffy Clyro “Black Chandelier” направи своята световна премиера по BBC Radio 1 на 19 ноември. Това е второто парче, което феновете имат възможността да чуят от предстоящия нов албум на бандата, след пускането на “Stingin' Belle” по-рано тази година. “Black Chandelier”  ще бъде издаден на 14 януари в дигитален формат и ще включва две нови песни, които няма да влязат в албума: “The Rain” и “Thundermonster”.

 

 

 

 

Двойният албум “Opposites” ще бъде издаден на 28 януари 2013 година и ще се състои от двете части “The Sand At The Core Of Our Bones” и “The Land At The End Of Our Toes”. Записът ще бъде достъпен като CD/DVD и дигитално, както и лимитирано бокс сет издание. Последователят на изключително успешния, достигнал платинен статут по продажби, дългосвирещ албум на шотландското трио от 2009 “Only Revolutions” ще включва 20 парчета – виж траклистинга по-долу – както и песните “Stingin' Belle”, “Victory Over The Sun” и “Modern Magic Formula”, които вече направиха своя лайв дебют.

 

 

Чети и: Jeason Brad Lewis пусна първия си клип

 

 

DVD-то ще съдържа “making of” документален филм, който ще показва кадри от работата на бандата по записите на албума в Лос Анджелис.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика