Lilly of the West с два концерта и нов клип

 

Новото видео на нaй-успешната българска кънтри формация е вече факт

 

 

Песента се казва „Разходка след полунощ” (Walking after midnight) и е третият сингъл от новия албум на групата “Суингове и болки на сърцето” (Swings & Heartaches), който излезе през април тази година. Клипът е сниман в София Лайв Клуб и среднощните улици на столицата. В реализацията му участват Пламен Петков (оператор), Станко Николов (монтаж), Теодора Антова (стайлинг и грим).  Бъдете първите, които ще видят новото видео в линка долу:

 

 

 

 

Lilly of the West ще зарадват феновете си и с два концерта през ноември. Първият е в „Студио 5” на 22 ноември от 19:00 ч., на който групата е поканила и танцьори от суинг клуб “Suspenders”.

 

 

Вторият е на 30 ноември в Руския Културен Институт от 18:30 ч., на който с подкрепата на Carlsberg, всички гости ще се разведрят с чаша бира.

 

 

Lilly of the West е единствената българска кънтри група. Тя е основана през 1996 г. от Лили Друмева. Бандата има вече 9 издадени албума и предлага уникални музикални жанрове, които не звучат почти никъде на Балканите: кънтри, суинг, блуграс и рокабили. В Lilly of the West свирят виртуозни и добре познати музиканти: Лили Друмева – вокал, акустична китара, Ясен Василев – електрическа китара, Мишо Шишков – слайт китара, пиано и хармоника, Люси Стойнев  - цигулка, Свобода Боздуганова  - контрабас и Павлин Малинов – ударни и перкусии.

 

 

Чети и: Деси Тенекеджиева и Калин Вельов тази вечер в Брилянтин

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика