Румънеца и Енчев пяха на една сцена с Coolio

 

Miss You вдигна ръцете на 1200 човека в клуб Барлето

 

 

Преди броени дни Румънеца и Енчев се завърнаха от Румъния с новината, че са сбъднали още една своя мечта – да направят съвместен концерт със своя идол Coolio. В един от трите най-ексклузивни нощни клуба в Букурещ, момчетата от любимото хип хоп дуо на България представиха своята музика, като в края на участието  изпяха на живо и новия си общ проект с легендарните рапъри – сингъла "Miss You". Макар и без Haddaway, песента бе приета изключително добре от присъстващите над 1200 души и не случайно бе един от бисовете в края на вечерта.

 

 

Barleto е един от най-впечатляващите нощни клубове не само в Букурещ, но и в цяла Европа и за нас беше изключителна чест да бъдем на неговата сцена рамо до рамо с един от най-великите хип-хоп артисти в света - Coolio. Покрай работата по проекта "Miss You" поддържахме доста интензивна комуникация с Coolio и Goast и когато от клуба разбраха че имаме готов съвместен сингъл, нещата просто се случиха. За съжаление само Haddaway не успя да се включи, но в бъдеще сме планирали и такъв концерт. Подготовката ни отне повече от месец, тъй като специално за това участие направихме изцяло клубни версии на английски език на най-големите ни хитове, които за наш най-голям кеф бяха приети супер добре. Дори и в най-смелите ни мечти не сме си представяли че можем да направим съвместен концерт с Coolio и Goast. В клуба имаше над 1200 души, които се кефеха мощно и партито бе едно от най-яките на които някога сме пяли”, споделя Енчев.

 

 

 

 

„На репетицията изпяхме с Coolio цялата Hit’m high, като шокиращо той беше забравил част от текстовете на другите артисти (B-Real, Method Man, LL Cool J, Busta Rhymes). За нас беше голяма изненада, че всъщност тази емблематична хип хоп песен никога не е изпълнявана на живо от всички артисти, участващи в оригиналния запис. Причината на шега според Coolio е, че до момента никой не е извадил $150 000 за да се случи това. Неописуемо е усещането да се качиш на една сцена с артисти, като тях. Още по-яко е да споделят изпълнението на най-големия си хит с теб. Да пеем с Енчев Gangsta’s Paradise заедно с Coolio е един от тези моменти, които ще запомним за цял живот. Това е пореден успех за нас двамата в нашата, вече петнадесет годишна, музикална кариера. ”, допълва Румънеца.

 

 

Чети и: Lilly of the West с два концерта и нов клип

 

 

Към настоящия момент, паралелно с множеството концертни изяви, Румънеца и Енчев са фокусирали усилията си върху окончателното приключване на работата по официалния музикален видеоклип към сингъла "Miss You", чиято премиера се очаква за началото на месец декември.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика