Tома - независим и с нов сингъл и видеоклип

 

Поледната му песен е "I’m Lost"

 

 

Победителят от второто издание на „Мюзик Айдъл“ Тома е готов с първия си сингъл и видеоклип като независим изпълнител. Любимецът на публиката преди известно време взе решение сам да се справя с ролята на продуцент. Той е и автор на музиката и текста на новата си песен „I’m Lost”. Eдновременно с това Тома работи заедно с режисьора Васил Стефанов върху концепцията на видеоклипа към парчето.

 

 

„За първи път ми се налага да се справям с толкова функции, като наем на студиа, организиране на снимки, монтажи и какво ли още не.” – споделя изпълнителя. “Досега за това се грижиха Вирджиния рекърдс, с които въпреки ползотворното ни дългогодишно сътрудничество, решихме да се разделим. Както се казва „отварям нова страница“ в кариерата си, определено е интересно да отговаряш за процеса на създаването на песен и видео, правя го с желание и удоволствие. Особено горд съм от признанието на приятелката ми Албена, че се справям отлично с актьорската игра в клипа. Тя е много критична и това си е комплимент. Мисля, че и песента и клипа се получиха много добре, видеото надмина очакванията ми, за което благодаря на моя приятел Иван Икономов и община Пазарджик. Няма да разказвам повече за проекта, очаквайте го съвсем скоро в ефира и интернет.“

 

 

Чети и: Румънеца и Енчев пяха на една сцена с Coolio

 

 

Независимо, че е звезда от „риалити формат“, Тома успя да се утвърди като изпълнител със свой стил и визия. Той не изневери на любимото си рок звучене и се радва на любовта на хиляди фенове. Тома е един от малкото изпълнители, които имат своя банда и това прави участията му на клубната сцена и концерти незабравими. Премиерата на новия сингъл и видео на Тома “I’m Lost” ще се състои в началото на декември.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика