Вижте новия клип на Jason Mraz

 

Песента "93 Million Miles" е включена в актуалния албум на певеца “Love Is A Four Letter Word”

 

 

"93 Million Miles" е заглавието на най -новия сингъл на певеца и текстописец Jason Mraz. Той е включен в последния му албум “Love Is A Four Letter Word”, който излезе на музикалния пазар на 17 април през Atlantic Records.

 

 

В нежното видео към песента, режисирано от Jeff Coffman и записано по време на скорошното изпълнение на Mraz в Red Rocks Amphitheatre в Денвър, Колорадо, изпълнителят ни предлага да погледнем през телескопа, за да открием, че домът е скрит някъде вътре в нас самите. Важното е да помниш, че където и да отидеш, не си сам и винаги ще можеш да се върнеш у дома.

 

 

 

 

Чети и: Pat Metheny издава "The Orchestrion Project"

 

 

В момента Jason е на финала на своето европейско турне, след което ще се завърне в Щатите, където на 7 декември ще изнесе едно напълно разпродадено шоу на  Z100′s Jingle Ball.

 

 

“Love Is A Four Letter Word” е продуциран от носителя на Grammy Joe Chiccarelli (The White Stripes, Christina Perri, Young The Giant)  и смело може да се заяви, че това е най-изтънченият и дълбок запис на Mraz до момента. Този четвърти студиен албум и първият му от 2008-ма година насам, след култовия “We Sing. We Dance. We Steal Things.”, е пропит от аранжименти с прекрасно звучене и с пейзажи от ясно изразени вокали. “Love Is A Four Letter Word” утвърждава певеца и автор на песни от Сан Диего като един от най-живите и изобретателни артисти в днешния модерен поп жанр.

 

 

Албумът “Love Is A Four Letter Word” на Jason Mraz е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика