Звездите в класациите и техните хитове от седмицата

 

Шоуто за най-добрите на Америка и Великобритания

 

 


В деня на най-големите намаления на стоки в Америка екипът на Мюзик Пойнт оставя на страна реденето на опашки посреднощ и проследява заглавията, които се чуват най-често в ефира от двете страни на Атлантика.

 

 


Предаването ви запознава с причината петъкът след Деня на Благодарността да е познат като „Черен петък“. Чуйте някои от изпълнителите, които се представиха добре на раздадените Американски Музикални Награди през уикенда и разберете кое от изпълненията по време на шоуто изненада и взриви публиката.

 

 


Една от интересните истории в този брой е свързана идеята на One Republic да включат сърдечния ритъм на дечица от Африка и Гватемала в своя песен. В „Преди и сега“ ще се запознаете накратко с афтобиографията на Ellie Goulding и ще чуете първия и последния й ТОП 40 хит, а в ретро класацията -  историята на едно изпълнение на живо, което вбесява консервативна организация в Америка и най-популярната песен отвъд Атлантика тази седмица през 2009.

 

 

Чети и: Cher пусна нова песен – „Woman's World”

 

Научете успяха ли Maroon 5 да останат за осма седмица на върха в Щатите с One More Night и кой измести Adel от бритнаския радиочарт?

 

 


Коментирайте Music Point във Facebook, поздравете вашите приятели и очаквайте заглавия от Rihanna, The Wanted, Jessie J, The Script и Kesha както и нови предложения от Alicia Keys, Miguel, Trey Songz f/ T.I. и Justin Bieber f/Nicki Minaj.

 

 

 

 

Music Point – днес от 19 по Хоризонт. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика