Веси Бонева дебютира като сценарист

 

Идеята на Веси е да покаже какво се случва зад кулисите

 

 

Веси Бонева се доказа освен като талантлива певица и като успешен сценарист на новия си видеоклип “One Of A Kind”. Песента от дебютния албум на изпълнителката "Work Оf Art" е със специалното участие на Dee a.k.a. Dee Flow и е по музика и аранжимент на Светлин Къслев и текст на двамата изпълнители.

 

 

Поредния проект на Seeves Music събра на снимачната площадка екип от над 30 души. Идеята на Веси е да покаже какво се случва зад кулисите и да се представи кои са главните виновници, които помагат за създаването на един видеоклип. Зад камерата застават ексцентричните кинематографи - режисьорът Радостин Събев - Шошо от „Sho Videos“ и операторът Томислав Михайлов - Чочо, с които Весела Бонева работи за трети път след „Work Of Art” и „Свързани“.

 

 

 

 

Оригиналната хореография, подчертаваща нежната женственост и самочувствие на съвременната жена във видеото е на бален NOVA. За това впечатление допринася и стайлинга на клипа, зад който стоят Антония Йорданова, гримьорът Пепа Стоянова и фризьорът Християн Харалампиев - Хари.

 

 

Чети и: Yolanda Be Cool са мега cool с последния си трак

 

 

Емблематични роли в лентата „One Of A Kind” имат Don Eddy, известен още като домакинът на нощна София, и неговата принцеса – йоркширският териер Одри Вон Йоркиболс.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика