Искаш ли сърцето на Ивена?

 

Кандидатствай във формат А4

 

Имаме новина! Всеки, който иска да спечели сърцето на Ивена, вече може да го направи, но трябва да е готов да отговори на високите критериите, които певицата поставя в последната си песен „А4”.

 

 

„Чуй, ето новите ми правила. За всички кандидати е това. Щрак снимчица и биография в плик А4”– шеговито си припява Ивена.

 

 

Всъщност, идеята за заглавието и текста на песента хрумнали на Теньо Гогов, докато двамата със звездата на „Ара мюзик” били в студиото на техен приятел. Започнали да си говорят за това колко е трудно на фолк изпълнителите да открият човек, който ще им пасне най-добре и няма да е с тях заради това, че са известни. Тогава Теньо шеговито подметнал на Ивена, че най-добрият начин за пресяване на кандидатите е снимка и биография. И така се родила „А4”, която е на път да се превърне в ода на еманципираните жени.

 

 

 

 

За локация на видеото звездата на „Ара мюзик” и екипът й се спрели на банята в Банкя, където някога се е отдавал на релакс цар Фердинанд и съпругата му. Именно в къпалнята е сниман филмът „Бай Ганьо пътува из Европа”, а също така теренът й е използван и за снимачна площадка на „Хъшове”.

 

 

В „А4” виждаме Ивена в нова светлина. Освен дегизирана като секси машинописка, певицата ще привлече вниманието на меломаните и с ангелско си излъчване, уловено от режисьора Николай Скерлев и фотографа Ангел Сирилов.

 

 

Чети и: Dido подготвя нов албум

 

 

За изключително модерния си стайлинг певицата за пореден път се доверява на своята стилистка Димка Шаламанова, която я облича от глава до пети с модели от последните колекции на едни от най-известните световни дизайнери.

 

 


Информация на www.aramusic.bg

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика