Вокалът на Hot Chocolate с три участия в България

 

Концертите ще са през декември в София, Пловдив и Бургас

 

 

Селект Мюзик Медия анонсираха новината за пристигането на вокалиста на емблематичните британски диско легенди Hot Chocolate в България.

 

 

Greg Bannis ще изнесе 3 концерта на 11-ти, 12-ти и 13 декември в Planet club София, Planet club Пловдив и Da Club Бургас. Всички лайфове са с начален час 23:00ч., като продължителността на всеки пърформанс е повече от 2 часа и включва специална селекция от най-големите хитове на бандата през годините, както и популярни световни парчета.

 

 

Greg Bannis e един от основателите на легендарната през 80-те и 90-те години британска фънк поп банда Hot Chocolate. Сред най-големите хитове от репертоара на групата са "Every 1’s winner" и "You Sexy Thing", с която завладяват света и покоряват официални сингъл класации по целия свят.

 

 

Чети и: 50 Cent, Eminem и Adam Levine в едно парче

 

 

Hot Chocolate са притежатели и на своеобразен рекорд в родната им Великобритания – в периода 1970 – 1984г. диско бандата има по минимум един интернационален хит, с което се нареждат до  звезди от ранга на Елвис Пресли и Даяна Рос. Брус Спрингстийн и Стереофоникс са само някои от артистите, които изпълняват кавъри по време на свои концерти на емблематичната за репертоара на групата песен You Sexy Thing.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика