Josh Groban ще пусне нов албум през февруари

 

Дискът носи заглавието “All That Echoes”

 

 

Международно признатият мулти-платинен изпълнител Josh Groban обяви, че ще издаде своя очакван с огромно нетърпение шести студиен албум, озаглавен “All That Echoes”, на 5 февруари 2013 през Reprise Records. “All That Echoes” е продуциран от председателя на Warner Bros. Records, Rob Cavallo, който освен това е работил с Green Day, Dave Matthews Band и много други. Сред другите продуценти на диска са Walter Afanasieff (Mariah Carey, Michael Jackson) и Lester Mendez (Shakira, Nelly Furtado).

 

 

“All That Echoes” е вече достъпен за предварителни поръчки в Amazon от  и в iTunes.

 

 

Специална версия само за феновете, съдържаща бонус материал, ще може да бъде поръчана ексклузивно от уебсайта на Groban joshgroban.com. Повече информация за това издание ще бъде оповестена в предстоящите седмици.

 

 

От началото до самия край, този проект разцъфтя с абсолютна радост и вдъхновение”, казва Groban. “Заедно с Rob Cavallo и всички други невероятни сътрудници, с които работихме, създадохме песни, които могат да бъдат описани като мост между старото и новото, светлината и мрака в живота и любовта…всичко това отеква в душите ни. Този албум ме кара да се чувствам толкова добре и се надявам другите също да се почувстват по този начин.”

 

 

Чети и: "Right Place Right Time" излиза днес

 

 

Josh е един съвършен музикант”, казва за него Cavallo. “Той е истински талант, чудесен певец и приятел, който изцяло ме вдъхновява. И двамата поехме рискове, които не бихме поели един без друг и, в резултат, музиката се изкачи  до неподозирани висоти, каквито дори не съм мислил, че е възможно. Обичам този албум и съм безкрайно горд с него. Това е едно звуково приключение, което достига до дълбините на душата и нямам търпение да го споделим със света”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика