Laura Pausini се завръща със специална колекция

 

Дискът излиза на италиански и испански език

 

 

“Inedito Special Edition CD+DVD” е заглавието на новия проект на Laura Pausini, който излезе вчета през Atlantic Records (Warner Music). Това се случва една година след нейния последен албум и точно три години от “Laura Live”, с което феновете на Laura ще имат възможността да преживеят отново вълнението и емоциите от последното турне на изпълнителката, Inedito World Tour, което събра публика от общо над 520 хиляди души.

 

 

Изданието “Inedito Special Edition CD+DVD”, предшествано от сингъла “Celeste” в Италия и от сингъла “Le Cose Che Non Mi Aspetto”/”Las Cosas Que No Me Espero” (дует с Carlos Baute за испанската версия) за останалата част на света, ще бъде достъпно също и в испанска версия и ще съдържа CD-то, което излезе на 11 ноември 2011 година с допълнение от няколко специални лайв изпълнения, плюс DVD с песни, записани по време на концертите в рамките на Inedito World Tour.

 

 

Изданието ще включва още и някои специално заснети кадри зад сцена и 3D бекстейдж кадри, а също и последните видео клипове на Laura, включително неиздаваното досега видео към “Troppo tempo”, една песен, написана за Laura от Ivano Fossati, създадена от Nicolò Cerioni и Leandro Manuel Emede за Sugarkane.

 

 

Освен материала, заснет по време на над 70-те концерта, “Inedito Special Edition CD+DVD” ще съдържа също и кадри от ексклузивното участие на Laura на Коледа в Palalottomatica в Рим, когато за първи път тя изпълнява и няколко кавъра на класически диско парчета на английски език.

 

 

Едно музикално свидетелство, което обобщава една година от живота на Laura Pausini, прекарана на път, заедно с нейното “тур семейство”: музиканти, танцьори и техници, които споделят с нея това невероятно приключение, прекъснато от съвета на докторите, когато Laura анонсира бременността си и се наложи да отмени новите дати в Inedito World Tour, планирани за Италия, Съединените щати, Австралия, Централна и Латинска Америка, Бразилия и Мексико.

 

 

И така всички феновете на Laura ще имат възможността да преживеят отново вълнението от нейните изпълнения на живо, благодарение на “Inedito Special Edition CD + DVD”. За онези, които са пропуснали турнето, това специално издание ще осигури безценния шанс да видят изпълненията на Laura в едно шоу, създадено за нея от топ професионалисти като Mark Fisher (сценограф на Pink Floyd и U2), Patrick Woodroffe (дизайнер на осветлението за Bob Dylan, Depeche Mode и The Rolling Stones), Catherine Buyse (главен дизайнер на костюмите  за филми като “Междузвездни войни”, “Италианска афера” и “Туристът”) и Nikos Lagousakos (хореограф на Церемонията на Олимпийските игри в Атина през 2004 година и в Торино през 2006), режисирано съвместно от самата Pausini и Marco Balich (създател на Церемонията на Олимпийските игри в Торино през 2006 година).

 

 

Чети и: Josh Groban ще пусне нов албум през февруари

 

 

“Inedito Special Edition CD + DVD”, продуцирано от Laura Pausini и режисирано от Nicolò Cerioni и Leandro Manuel Emede за Sugarkane, ще бъде издадено в две версии - италианска и испанска – и ще бъде достъпно от 27 ноември  в 37 страни по света.
Специалното издание “Inedito Special Edition CD+DVD” на Laura Pausini ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика