Мария - Пази сърцето си

 

„Аз я обожавам и благодаря на целия екип за страхотната работа, която свършихме”

 

 

Мария определено оправда очакванията на своите почитатели за нещо много различно и нетрадиционно с новия си проект "Пази сърцето си". Видеоклипът вече се излъчва в ефира на телевизия "Планета" и само за часове предизвика истински фурор сред меломаните.

 

 

Повечето от тях определиха певицата за новатор, който ни изненада с невероятна комбинация от модерен саунд и интересно визуално решение. В официалната си страница във Facebook самата Мария сподели "Много се вълнувам, дано това бъде вашата любима песен. Аз я обожавам и благодаря на целия екип за страхотната работа, която свършихме", сподели в поста си звездата на "Планета". Феновете вече се надяват, че Мария ще избере именно тази песен за представянето си на концерта "11 години Планета ТВ" на 4 декември.

 

 

 

 

Чети и: Laura Pausini се завръща със специална колекция

 

 

Засега това остава загадка, но тепърва предстои "Пази сърцето си" да разгърне своя хитов потенциал в ефира на музикалната медия. Песента е по текст на Тина Денчева, аранжимент на Калин Димитров, а музиката е дело на популярната гръцка млада певица Валандо Трифонос.

 

 

Информация на planeta.tv

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика