Джоанна пусна "Малко мъж"

 

Видеото събра Коце Ламята, ботсванка и университетски преподавател

 

 

Винаги провокативната Джоанна е готова с новото си предложение за любителите на попфолк ритмите.

 

 

Песента носи предизвикателното заглавие „Малко мъж”. То визира отношението на представител на силния пол към певицата, а не външния му вид. Затова и участниците в клипа са големи, мускулести и… интересни – небезизвестният Коце Ламята и Николай Антонов, който е преподавател по финанси в Свищовския университет. Изпълнителката на „Ара мюзик” събира тези на пръв поглед напълно некомбиниращи се образи, защото и двамата са й близки приятели. С Коце си допаднали още на първата среща и прекарали цяло лято заедно по морето. А с Ники, макар да са от един и същи град, се запознали в социалната мрежа Facebook, където Джоанна е много активна.

 

 

 

 

Към оформилия се твърде любопитен триъгълник, и за да бъде контрастът още по-голям, във видеото взема участие и екзотичната танцьорка от Ботсвана Чарити Мбереки. Снимките са реализирани на старото летище в Драгоман. Там, сред високи изсъхнали треви и под жаркото есенно слънце, четриримата герои разхождат сексапилни тела.

 

 

 

 

За стайлинга и грима си в лентата Джоанна се е доверила на Валентин Колагин. Той й е избрал три тоалета в различен стил, всеки от които обаче подчертава хубавата й, стегната фигура.

 

 

„Малко мъж” от днес е в ефира на Фен ТВ.

 

 

Чети и: Мария - Пази сърцето си

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика