‘The Best of Kylie Minogue’ ще излезе на 4 юни

 

21 от най-големите хитове на Kylie

 

На 4 юни 2012 г. EMI ще издаде колекцията ‘The Best of Kylie Minogue’.

 

Сборният албум излиза на CD и съдържа 21 от най-големите хитове на Kylie, създадени по време на нейната невероятна 25-годишна кариера. Включените песни са избрани от феновете чрез мащабно маркетингово проучване, ръководено от EMI и проведено в края на миналата година. 18 от парчетата са били в Топ 5 на британската сингъл класация, като сред тях има пет №1 хита!

 

‘The Best of Kylie Minogue’ ще излезе също и на специално CD/DVD издание, като DVD дискът ще съдържа всички видео клипове към включените сингли.

 

Първият сингъл в кариерата на Kylie, “Locomotion” (по-късно преименуван от Pete Waterman на „The Loco-Motion”) е издаден на 28 юли 1987 г...и през юли месец тази година се навършват 25 години! Австралийската звезда празнува това събитие през цялата 2012 година с интересна и разнообразна програма, включваща няколко музикални издания, концерти, колаборации, публикации, нов мърчъндайз, филм и много други изненади.

 

Наскоро Kylie оглави прочутия фестивал Mardi Gras в Сидни, преди да се отправи на своето смело и дългоочаквано турне, наречено Anti Tour. Следващия месец тя ще пее пред Бъкингамския дворец в чест на юбилея на английската кралица, а след това я очаква звездно участие в Proms in the Park.

 

 

Още музика