Силата на истинската любов

 

Стратия - Real Love

 

 

"Real Love" е едно откровение за чистотата в отношенията между двама души.

 

 

Новият сингъл на Стратия, чиято официална премиера беше в Sofia Live Club, изследва истинското значение на любовта. Завладяващият ритъм на парчето сякаш отмерва ударите на влюбващото се сърце. Визията на клипа е интимна и много искрена - Стратия разкрива душата си, за да сподели с аудиторията значението на най-чистото чувство - "Real Love":

 

 

 

 

След аплодисментите за "Real Love", Стратия се качи на сцената и зарадва публиката със страхотно живо изпълнение на пиано.

 

 

С тази песен Стратия започва един нов експеримент. След като изследваше границите си, смело провокирайки с екстравагантна, дори шокираща на моменти визия, сега той отново предизвиква, този път да погледнем в душите си, да признаем смело любовта си и да не се страхуваме да бъдем себе си.

 

 

Чети и: Излезе новият албум на Alicia Keys

 

 

Наскоро Стратия подписа с новия лейбъл Dazibao Publishing и се радва на прилив на голяма творческа енергия. "Real Love" е резултат от няколко месеца упорита работа с екипа на La Villa Studios:

 

 

"Много се радвам, че Dazibao Publishing стъпиха на българския пазар. Политиката им и начинът им на работа са нещо, от което българските артисти имаха нужда отдавна.", споделя Стратия за новите продуценти. "Толкова е лесно да работиш с такива професионалисти, които те разбират така добре."

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика