Алисия избира танцьори

 

Певицата е строга шефка в новия си клип

 

 

Алисия се занимава с музикален бизнес, но не е изпълнителка, а строга шефка в новото си видео към сингъла “На кръгъл час”. Сюжетът се развива около кастинг за танцьори, който тя организира, след като пред офиса си вижда случайна група момчета да “извършат чудеса с телата си”.

 

 

Освен че сферата на професионално развитие на звездата на “Ара мюзик” в клипа и в действителността е една и съща, препратки към реалния живот има и с участниците в лентата. Всички те са хора, които наистина работят за Алисия – момчетата, които се грижат за нейната сигурност, пиарката й и асистентката й. Разбира се, трите дами журират конкурса, жените имат особен поглед към мъжките способности. Но последната дума е на шефката! И когато тя намира точния човек, обявява край на надпреварата.

 

 

Освен с ролята си в клипа, Алисия впечатлява и с четирите си визии.

 

 

Песента „На кръгъл час” е на нов композитор, с който български изпълнители не са работили досега. Текстът е на Йордан Ботев, който този път е написал нещо различно от това, което сме свикнали да чуваме от Алисия. Посланието не е толкова любовно, а по-иронично, но пак звучи повече от хитово!

 

 

Чети и: Nicole Scherzinger снимa клип

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика