Летни вибрации в реге стил

 

Чака ви серията партита Reggae is good for you!

 

Лятото наближава и в тон със слънцето феновете на регето ще имат възможност да посрещнат изгрева по път към къщи след едно от горещите ямайски партита този месец.

 

На 11 май в малката зала на Mixtape5 ще се проведе поредното парти от серията Reggae is good for you! на единственото предаване за ямайска музика у нас - Jamaica Air Force.

 

След летящ старт по независимото Xraydio.net авторът - SelectorLazyFace стартира поредицата Reggae is good for you!, която, също като предаването, популяризира позитивните вибрации с музиката на български и чуждестранни гости.

 

Майското парти ще е по-специално, тъй като ще бъде отчасти посветено на легендата Боб Марли, чието творчество ще присъства стабилно в сетовете на участниците.

 

Зад пулта ще застанат домакинът Lazy Face (специално подготвена селекция на винил) и DJ Zion & Astrala от Zionlionz за реге/дъб ориентиран сет.

 

Любопитната добавка към тях ще бъде DJSkapernik (Rock a Shock) – небезизвестният певец на бившите Senor Buffo & The Synchonizers ще върне публиката в 60-те със солидна доза ска, реге и рокстеди.

 

Специалната изненада на вечерта ще е Zafayah от RootsRocket, който ще представи за първи път новия си акустичен проект Zafayah & Idrens на живо.

 

<iframe width="614" height="446" src="http://www.youtube.com/embed/1PDdCmJ84LI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Още музика