Tegan and Sara - Closer

 

Парчето “Closer” е включенo в предстоящия нов албум на сестрите

 

 

Tegan Quin сподели още през месец април, че "е време нещата да се раздвижат". И какво се получи?

 

Вече е факт "Closer" първият сингъл от новия албум на сестрите, озаглавен “Heartthrob”.  Това е първият студиен албум на канадското дуо Tegan and Sara след “Sainthood” от 2009 година. Тавата ще излезе на музикалния пазар на 29 януари. Дотогава обаче  сестрите ни дават шанс да се насладим на режисираното от Isaac Rentz видео към “Closer”. Клипът допълва щастливите вибрации на песента, чрез пренасянето на близначките насред хаус парти с духа на 90-те години.

 

 

 

 

13-годишната кариера на Tegan and Sara им спечели голям кръг от фенове и приятели музиканти от всички краища на света. Уникалната им способност да изграждат мост между поп и инди културите позволи на тяхната музика да прекоси всички традиционни граници на стилове. Да си спомним как The White Stripes направиха кавър на тяхното парче от 2004 година, “Walking With A Ghost”, до това да си сътрудничат със супер известни диджеи от ранга на Tiesto и David Guetta.

 

 

Чети и: The Voice изпраща годината с класации

 

 

С продажби от над 1 милион копия от своите албуми и турнета с изпълнители от ранга на The Killers и Neil Young, Tegan and Sara са на прага на издаването на техния седми студиен албум – “Heartthrob” – който обещава да се превърне в международна сензация.

 

 

Албумът ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика