Sugar DJ’s ще предствят "Shocked" на 9 декември

 

Меломаните ще изпаднат в транс и шок

 

 

"Shocked" е дело на Sugar DJ’s, а вокалите и текстът са на сексапилната Sevi, позната на рок феновете. Проектът е придружен с впечатляващ видеоклип, дело на Боян Карамфилов (познат като вокал на група „Кълн”). Песента Shocked шокира българския мейнстрийм навик с необичайната комбинация от денс стил, транс елементи и плътна женска рок бленда. Видеото на увлекателното парче, с потенциал да стане хит, ще бъде промотирано на 9 декември в клуб Fаith от 19,00 часа.

 

 

 

 

Зад името Sugar DJ’s стоят DJ Tony (Антон Христов) и DJ Vancho (Иван Соколов), които подслаждат душата на електро маниаците предимно с транс и прогресив. Но умеят да предизвикват апетит и в рок средите с алтернатив и рок миксове (в момента са резиденти в  най-големия рок/алтърнатив клуб в България - Rock It).

 

 

 

 

Съдбата среща диджеите в клуб „Маската”, където също са резиденти в момента. Sugar DJ’s вече седем години градят имиджа на един от най-добрите дуети зад пулта. В професионалната им биография присъстват различни ремикси на тракове и са работили с много изпълнители, сред които Явор от Gravity Co. Трак от последния рилийз на Sugar DJ’s – D.S.B, включително ремиксиран и от Ewol Waves и издаден съвместно с Katsarov, влезе в новото ежеседмично 24-часово шоу на Армин ван Бюрен A State of Sundays. Tony и Vancho водят и свое самостоятелно предаване Trance Infinity, по Vibes Radio.

 

 

 

 

Светлана Близнакова, известна в рок средите като Севи, е вокал и основател на група Sevi - нестандартна софт рок група, която залага на авторската музика. Бандата има зад гърба си албум и три видеоклипа.

 

 

Чети и: Gravity Co. пускат нов албум

 

 

Много от песните на SEVI се излъчват по редица американски и европейски радиостанции. На 13.11.2010 SEVI печелят първа награда в конкурса на Sonic Bang Bulgaria за авторска музика с песента Fighter for Happiness. Видеото към песента Can't Stand The Pain спечелва на SEVI междунродно признание - избрани са за "Група на седмицата" от  RockSymphony Radio - Лима (Перу). Sevi са инициатори на станалия традиция Rock IT Маратон, който стимулира правенето на българска авторска музика.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика