Криско подписа с нов лейбъл

 

Рапърът вече е към Facing The Sun

 

 

Вече е факт новото попълнение на лейбъла Facing The Sun - Криско. Преди него тук вече са Ъпсурт и Лора Караджова, наред с много други артисти. Всички хитови заглавия от каталога на Криско вече са достъпни на mp3 за легално сваляне чрез платформата на Facing The Sun в iTunes.

 

 

След броени дни излиза и дългоочакваното ново видео на Криско “Не дължа нищо”, заснето с балет Магия и Мика Стоичкова, което ще бъде достъпно единствено на официалните канали на Facing The Sun в сайтовете за видеосподеляне YouTube и Vbox7 .

 

 

„Отдавна беше време да се създаде единен синдикат на артистите, който да се грижи за общите ни интереси”, коментира Криско решението си да се присъедини към лейбъла и добавя: „Радвам се, че това вече се случва и с Facing The Sun ще работим заедно.”

 

 

Чети и: Snoop Lion наследява Snoop Dog

 

 

От централата на лейбъла в Mюнхен потвърдиха информацията и определиха Криско като изключително способен и интересен артист с международен потенциал. Относно бъдещите съвместни проекти за сега от Facing The Sun запазват мълчание. Вероятно обаче всичко е само въпрос на време, тъй като Криско изглеждаше видимо доволен от споразумението, а един от създателите на лейбъла сподели, че с Криско "предават на едни вълни" и очаква работата им да спори.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика